Linksom of rechtsom… komen doe ik er!

Maandagmorgen, opnieuw een nieuwe week, vol mogelijkheden en kansen. Niet altijd zie ik dat zo, maar wel steeds vaker. Deze morgen begin ik met spanning. Het weekend voorbij en ik moet weer aan de bak. Zo vertelt mijn brein.

Ik besef al langer dat ik veel meer los mag laten. Dat ik mag laten gebeuren, zonder daar teveel bovenop te hoeven zitten. Ik weet dat mijn beste tekeningen diegenen zijn, waar ik mijn ontspannen gang ging. Ik weet ook dat mijn beste verhalen diegenen zijn, waar ik later geen letter meer aan verander. Omdat het verhaal zichzelf als het ware schreef.
Als dat bij deze twee belangrijke dingen in mijn leven al zo is, dan mag ik erop vertrouwen dat deze regel ook werkt bij de andere gebieden in mijn leven.

Maar mijn hoofd heeft zo lang de controle gehad, dat heeft nog wat moeite met deze nieuwe gang van zaken. Vandaar de spanning van deze morgen.

Er gebeurt ook wel wat spannends vandaag en misschien speelt dat toch ook onbewust mee. Want… in een wereld waar je je onderscheiden moet en bezig moet zijn met je zichtbaarheid. In deze wereld zet ik vandaag weer een stap. Het oordeel of het een grote stap is, of slechts een babystep, laat ik graag aan een ander over. Voor mij voelt het groot(s).

Vandaag wordt er namelijk een bord in mijn tuin geplaatst. Geen bord van ‘te koop’, al is dat in zekere zin natuurlijk ook het geval. Het is een bord om aan te geven dat in mijn huis Inspiratie Atelier Gustaf gevestigd is. Opnieuw kom ik uit de kast.

En… als halve kluizenaar is dat toch wel een erg openbare voorstelling…

En zo kwam dus vanmorgen, rond de klok van tien, een zwart busje mijn pad oprijden. Geweldige service trouwens van Johan Redder van Redder PKS. Hij had alles compleet bij zich en heeft de paal met bord super keurig ingegraven. Erg fijn voor deze vrouw met misschien geen twee linkerhanden, maar wel eens een tekort aan brute kracht…

Ik was zo superblij met deze toevoeging in zichtbaarheid, dat ik natuurlijk gelijk foto’s nam. En toen zag ik het… (in eerste instantie dacht ik dat het aan mijn camera lag).

Ik ben heel benieuwd of jullie het ook opvalt.

Voor mij voelt het in elk geval heel symbolisch. Want… linksom of rechtsom… het gaat er uiteindelijk gewoon om dat je ziet waar het om draait. Dat je tot je (de) kern komt.

Als ik iets voor je kan be-tekenen, bijvoorbeeld door jouw patroon te tekenen, waardoor ook jij tot je kern kan komen, stuur me even een berichtje. Ik help je graag!

(Zichtbare) fijne dag!